Qui som?

L’Associació de Mercats Municipals de Catalunya (AMMC), fundada l’any 2005, és l’entitat que agrupa les associacions de venedors dels mercats del nostre país. En queden al marge, encara que es respecten plenament, altres organitzacions –tant gremials com institucionals– pel fet que aquestes sovint incideixen en el funcionament i en les decisions que prenen els que són els veritables interessats: els venedors de cada mercat.

L’objectiu principal de l’AMMC és el de posar al servei dels comerciants dels mercats les eines necessàries per tal d’orientar-los en l’àmbit institucional, jurídic i econòmic, així com d’informar-los sobre els diferents esdeveniments i novetats que es produeixin en el món del comerç en general, i dels mercats en particular.

L’AMMC assessora, ofereix serveis, canalitza promocions, gestiona aportacions de les administracions públiques i recolza les decisions de les diferents associacions de comerciants de mercats afiliades, com a veritables representants dels seus concessionaris.